به گزارش مشرق، پس از تشدید اختلاف میان گروه های تروریستی در شمال سوریه که منجر به درگیری های سنگین و کشته و زخمی شدن حداقل 4 هزار تن از تروریست ها در ماه های گذشته شد حالا خبر می رسد موج نا آرامی ها به استان قنیطره هم سرایت کرده است.
براساس اطلاعات به دست آمده، در روزهای گذشته اختلاف و درگیری میان گروه های تروریستی در استان قنیطره منجر به کشته و زخمی شدن شماری از تروریست ها شد و در جدیدترین تحولات میدانی یک بسته انفجاری در مرکز این استان منفجر شد.
یک منبع میدانی در گفت وگو با مشرق به جزئیات این اتفاق اشاره کرد و گفت: بسته انفجاری در روستای «بریقه» در نزدیکی ایستگاه دفاعی تروریستهای «ابابیل حوران» منفجر شد.
این منبع میدانی با بیان این که این حمله توسط گروه های تروریستی مخالف « ابابیل حوران» انجام شد، افزود: در جریان این حمله سه تن از سرکرده های شناخته شده گروه تروریستی «ابابیل حوران» کشته شدند.
برای دیدن نقشه در اندازه بزرگ روی عکس کلیک کنید
به گزارش مشرق، «ایاد اسماعیل مصری، محمد خالد شباط و بسام مروان الجباوی» عناصر سرشناسی بودند که به هلاکت رسیدند و خبرها حاکیست، دهها تن دیگر هم در جریان این انفجار زخمی شدند.
روستای «بریقه» به دلیل نزدیکی به گذرگاه مرزی از اصلی ترین مکان های انتقال تروریست های مجروح به جولان اشغالی است؛ تروریست های زخمی شده با آمبولانس های رژیم صهیونیستی به سرزمین های اشغالی منتقل و تحت درمان قرار می گیرند.
به گفته منابع میدانی، «جباثا الخشب و مهدمه» دو گذرگاه مرزی دیگری در استان قنیطره به شمار می آیند که تروریست های زخمی از طریق آنان برای مداوا به سرزمین های اشغالی منتقل می شوند.
اگر چه حامیان گروه های تروریستی درصدد هستند در رسانه های خود اختلاف میان گروه های تروریستی را در استان قنیطره موضوعی کم اهمیت جلوه دهند و از حل مشکل خبر می دهند اما منابع میدانی از اختلاف سنگین میان آنان خبر می دهند.
به نظر می رسد اعزام نیروهای ارتش سوریه به استان های جنوبی و به صدا درآمدن شروع معکوس برای شروع عملیات در این محور، تروریست ها را هم در استان قنیطره به وحشت انداخته است.
با نزدیک شدن شروع عملیات ارتش سوریه در جنوب، گروهی از عناصر تروریستی در استان قنیطره اعلام کردند باید به سمت توافق با دولت سوریه حرکت کنیم اما گروهی دیگر از تروریست ها از ضرورت مقابله با نیروهای سوری سخن به میان می آورند.
از سویی دیگر، چگونگی اداره مناطق تحت اشغال یکی دیگر از دلایل اختلاف میان گروه های تروریستی در استان قنیطره اعلام شده و منابع میدانی به نتیجه نرسیدن آنان را در این مورد یکی از عوامل درگیری ها می دانند.
به گزارش مشرق، بیش از 85 درصد استان قنیطره تحت اشغال گروه های تروریستی از جمله جبهه النصره است و فقط بخش های از شمال شرق این استان (شهرک های البعث و خان ارنبه و...) در کنترل دولت سوریه است.
مناطق تحت اشغال گروه های تروریستی در استان قنیطره هم مرز با جولان اشغالی است؛ عناصر تروریستی در این مناطق به صورت مستقیم توسط صهیونیست ها حمایت تسلیحاتی، مالی، پزشکی و... می شوند.
عناصر تروریستی هم برای جبران کمک صهیونیست ها، در قالب یک کمربند امنیتی از رسیدن نیروهای سوری به مرزهای جولان اشغالی جلوگیری می کنند؛ صهیونیست ها در سال های گذشته هم از حملات تروریست ها به مواضع ارتش سوریه پشتیبانی هوایی و توپخانه ای کرده اند.